Vandecasteele Security in Nieuwpoort verzorgt de volledige installatie van uw camerasysteem.

Krijg een goed beeld op wat er in uw huis of bedrijf afspeelt, wie er voor de deur staat of misschien wie u deze nacht heeft bestolen? Voor sommigen is het overbodig, voor anderen is het een onmisbaar gevoel van veiligheid om ten allen tijde te kunnen zien wat er gaande is. Met de camerasystemen van Vandecasteele Security kan u dat!

Onze camerasystemen bestaan uit camera’s, TFT monitoren en digitale recorders. Deze kunnen worden geïnstalleerd als vrijstaand systeem of gekoppeld worden aan uw netwerk. De beelden kunnen zowel lokaal of remote via pc, tablet of smartphone worden bekeken.

Met onze meer dan 20 jaar ervaring bieden wij u steeds de beste kwaliteit en service. Met andere woorden wilt u meer weten over beveiliging in alle mogelijke vormen, contacteer dan Vandecasteele Security uit Nieuwpoort op het nummer 0475 76 84 77 of 058 23 49 48.

Horse Cam

Zijn het enkel de camera beelden van een overval of inbraak die van hoge kwaliteit moeten zijn? Neen!

Horse Cam biedt u kwalitatieve beelden van uw weide, piste, stallen en dit steeds in prima kwaliteit. We bieden oplossingen aan vanaf 1 Megapixel voor de stal tot 29 Megapixel voor de piste.