Branddetectie

Een brand bij u thuis of in uw bedrijf heeft onvermijdelijk gevolgen. Toch kan een goede en snelle branddetectie u heel wat kopzorgen besparen. Want heel wat dingen zijn niet zomaar te koop. Denk daarbij aan klantgegevens of foto albums, om dan maar te zwijgen van de emotionele waarde die sommige dingen hebben.

Het komt er dus op aan om snel en efficiënt te reageren.

Vandecasteele Security heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan en heeft Brandbeveiliging installaties staan bij zowel particulier en bedrijf. Maar ook appartementsgebouwen en hotels vallen onder onze klanten.

Contacteer ons voor meer informatie!

Thermografische controle van uw zekeringskast.

Als erkend installatie bedrijf plaatsen we reeds meer dan 25 jaar branddetectie systemen. Wat als we nu reeds een groot deel van de risico's kunnen beperken? Wel, dit kunnen wij nu. Met een thermische camera kunnen we uw zekeringskast nazien op slechte contacten. Deze zijn in 30% van de gevallen de oorzaak van een brand.

Als er elektriciteit door een component gaat word er interne warmte gegenereerd. Bij elektrische gebreken ontstaat er vrijwel altijd een temperatuursverhoging, die vaak nog niet zichtbaar is met het blote oog. Temperatuur is dus een belangrijke indicator voor de betrouwbaarheid van uw elektrische installatie.

Met onze thermische camera kunnen we contact-loos, dus veilig, uw zekeringskast nazien op afwijkingen. Met een periodisch nazicht van de zekeringskast kunnen wij u dus een hoop narigheid besparen.